Vind de baan die bij jou past!

De arbeidsmarkt veranderd snel. Waar de focus vroeger vooral lag op de opleiding, worden vaardigheden en competenties vandaag de dag steeds belangrijker bij het vinden van een baan. Op TalentZ gebruiken we je vaardigheden en competenties om je een overzicht te kunnen laten zien van vacatures die hier perfect op aansluiten. Deze vul je zelf aan met filters zoals reisafstand en opleiding. Match gevonden? Via TalentZ solliciteer je gemakkelijk op de gevonden functie.

Ben je klaar om je verder te ontwikkelen? Start vandaag nog met het zoeken naar jouw match!

Werkzoekende

Ga voor het allerbeste

 • Gratis

  We vinden het belangrijk dat jij een werkplek kan vinden die bij je past. Daarom is TalentZ voor al onze gebruikers helemaal gratis. Voor altijd.

 • Voor iedereen

  Iedereen moet een perfecte match kunnen vinden. We vinden inclusiviteit erg belangrijk op ons platform en werken hard om arbeidsdiscriminatie tegen te gaan door een eerlijk sollicitatieproces te stimuleren. Zo bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid om anoniem te solliciteren, zodat je alleen wordt beoordeeld op je vaardigheden en competenties.

 • De juiste match

  Op TalentZ is de juiste match zo gevonden. Door je profiel in te vullen kunnen we je aan vacatures matchen op basis van vaardigheden, competenties en jouw optionele filters en voorkeuren. Zo kom je op een plek terecht waar je jezelf kunt zijn en je optimaal kunt ontwikkelen.

Hoe gebruik ik TalentZ?

Binnen 5 minuten maak jij optimaal gebruik van alle mogelijkheden van ons platform.

 • Registreren

  Maak een account aan

  Vul je account met informatie over jou, je vaardigheden, competenties, werkervaring, opleiding en nog veel meer. We voegen regelmatig nieuwe features toe met nieuwe opties om je voorkeuren nog beter te kunnen doorgeven.

  Impressie account registratieImpressie account registratie mobiele telefoon
 • Matchen

  Vind de perfecte werkplek

  Met de door jou ingevulde informatie zoekt ons algoritme naar vacatures die perfect bij jou passen. Deze vind je in het banenoverzicht, waar je bij alle vacatures informatie kan lezen. Heb je een baan gevonden die goed bij je past? Solliciteer dan gemakkelijk via één druk op de knop.

  Impressie studenten matchesImpressie studenten matches mobiele telefoon

Vind vandaag nog jouw perfecte baan

Werkzoekende

Registreer je profiel en solliciteer op de baan die het best bij jou past